Vochtbestrijding in uw kelder in Antwerpen

Levenslange garantie      Werken zonder voorschot      Gratis diagnose en offerte

Schakel ons in voor vochtbestrijding in uw kelder in Antwerpen

Vochtbestrijding in uw kelder doen wij over heel Vlaanderen en Brussel en dat voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Bent u op zoek naar een specialist in vochtbestrijding voor de kelder van uw bedrijf in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen of Vlaams-Brabant? Of heeft u als particulier nood aan vochtbestrijding in uw kelder in Brussel of Antwerpen? AVW staat voor u klaar met de meest efficiënte en duurzame technieken om het vocht uit uw kelder te halen.

De oorzaken van vocht in uw kelder

Indien u last heeft van vocht in uw kelder, kunnen wij op verschillende manieren helpen. Allereerst zullen we een grondige analyse van uw kelder uitvoeren. Zo weten we wat de oorzaak is, en kunnen we ook de meeste geschikte oplossing aanreiken. In veel gevallen is vochtschade in uw kelder te wijten aan condensatie. Het kan in dat geval al enorm helpen om uw kelder te voorzien van goede ventilatie. Komt het vocht in uw kelder door grondwater of sijpelwater? Dan maken wij uw kelder terug vochtvrij en waterafstotend.

Onze technieken voor vochtbestrijding in uw kelder

Het vocht uit uw kelder halen, kan door middel van kelderdichting of via vloerdrainage. Bij kelderdichting wordt uw kelder waterdicht gemaakt met behulp van waterdicht cement die aan de wanden wordt aangebracht. De kelder wordt als een kuip bekleed, waardoor het vocht niet binnen kan komen. Bij vloerdrainage gieten we uw vloer in meerdere lagen die voorzien zijn van een waterafvoerend noppenmembraan. Zo wordt het vocht dat binnenkomt in uw kelder meteen afgevoerd.

Onze andere diensten

Ons bedrijf doet meer dan enkel vochtbestrijding in uw kelder. Heeft u bijvoorbeeld last van opstijgend vocht in uw badkamer? Dat herkent u aan de hand van schimmel op uw muren. Dat lossen wij op door uw muren te injecteren. Deze methode is enorm efficiënt en duurzaam, waardoor wij een levenslange garantie aanbieden.

Vraag om advies

Wilt u ons bedrijf met jarenlange ervaring inschakelen voor vochtbestrijding in uw kelder? Of wenst u graag meer advies over onze technieken voor het verwijderen van vocht uit uw kelder? U kunt ons inschakelen voor een gratis diagnose van uw vochtproblemen. Wij komen dan ter plaatse, analyseren de situatie en bezorgen u alle nodige informatie. Ook ontvangt u een offerte op maat, zodat u op voorhand weet wat u te wachten staat. Contacteer ons door te bellen naar het nummer 0800 62 228 of vul het online contactformulier in.